• Usuario

​La Passió d’Olesa engega la programació 2021-2022

“El pitjor show de la història” pujarà a l’escenari dissabte 18 de setembre a la tarda

|

Passioolesa

@PassioOlesa


La Passió d’Olesa de Montserrat engega la programació 2021-2022 d’activitats al teatre amb una bona dosi de màgia i humor de la mà del premiat illusionista Pere Rafart i del monologuista Paco Hernández, que portaran a l’escenari El pitjor show de la història. La cita, per a totes les edats, és el dissabte 18 de setembre a les 18.30h. Les entrades ja són a la venda.


Com ells mateixos afirmen, a l’espectacle “hi ha màgia i humor per a tots els públics” i avisen, de la seva experiència als escenaris amb El pitjor show de la història, que “quan aconsegueixes impressionar i fer riure des d'un nen de 6 anys fins a una àvia de 90 pot ser per dues coses: l'espectacle és més bo de com el definim o bé a l'acabar vam repartir caramels”. L’única manera de comprovar-ho serà assistint al teatre de La Passió d’Olesa el pròxim 18 de setembre en una funció en què els dos prometen repartir molt bona energia i humor.


Les entrades per a El pitjor show de la història tenen un preu de 10 euros en cas de l’entrada general i de 6 euros per als nens i nenes de fins a 12 anys. Els col·laboradors de La Passió d’Olesa majors de 12 anys tenen un preu especial en l’entrada general (compra a Secretaria o a taquilla presentant el carnet).


Les entrades es poden comprar per Internet a www.lapassio.cat o bé a la Secretaria de l’entitat de dilluns a divendres de 17 a 21h (C/Anselm Clavé, 109). La venda a la taquilla del teatre s’obrirà uns 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle.


El públic assistent haurà de dur mascareta en tot moment i l’aforament és limitat d’acord amb la normativa vigent de prevenció de la COVID-19.


Amb l’arrencada del curs 2021-2022, La Passió d’Olesa posa un any més en marxa els tallers escènics que l’entitat ofereix en horari extraescolar. Ball, cant, interpretació i break dance són les modalitats que s’ofereixen perquè tant els infants com joves i persones adultes puguin trobar el seu espai per gaudir del món artístic. Les inscripcions als tallers es poden fer a la Secretaria de l’entitat en horari d’atenció al públic.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE