El Parc Sanitari Sant Joan de Déu engega la campanya "Gira la truita!" per prevenir el suïcidi

|

Giralatruita


Part de la campanya/ @SJD


El Parc Sanitari Sant Joan de Déu se suma al Dia Mundial de la Prevenció del Suïcidi, que es commemora aquest 10 de setembre, amb una campanya de sensibilització per contribuir a palliar aquest problema de salut pública de mans del Comitè de Conducta Suïcida de l’organització.El suïcidi és encara una realitat massa silenciada i invisibilitzada. “Pregunta, Escolta, Parla i Actua i, sobretot, gira la truita!” és una iniciativa que vol trencar els tabús que sobrevolen la realitat del suïcidi, mirar més enllà, i convidar la població al diàleg i l’escolta activa amb les persones de l’entorn pròxim.


En aquesta línia, el Dr. Antoni Serrano, psiquiatre i adjunt a la Direcció de Salut Mental del Parc Sanitari Sant Joan de Déu destaca que “la conducta del suïcidi és un problema global. I en conseqüència, la seva prevenció requereix, també, un abordatge transversal, amb la participació de múltiples agents i de la societat en general.”


Amb l’objectiu de visibilitzar aquesta realitat, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu vol que la ciutadania se sumi a la campanya a través d’un repte a Instagram, fent un vídeo on es vegi l’acció de girar una truita, i dient el lema “Pregunta, Escolta, Parla i Actua i, sobretot, gira la truita!”. Un cop enregistrat, s’ha de publicar en aquesta xarxa social mencionant el Parc Sanitari Sant Joan de Déu (@parcsanitarisjd) i amb els hashtags #giralatruita #preguntaescoltaparlaactua


#diamundialprevenciósuïcidi

COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR COIGES GLOBAL BUSINESS SIGLO XXI SL
Mapa Web Aviso legal Cookies Consejo editorial