• Usuario

​Castellví va dedicar una emotiva benvinguda a la doble medallista paralímpica Núria Marquès

Marquès va rebre ahir al vespre un càlid homenatge de familiars, amics i veïnat a la plaça del poble.

|

Nuria amb medalles

Núria Marquès amb les medalles obtingudes/ @AjCastellví


Castellví de Rosanes va dedicar una emotiva benvinguda a la nedadora, Núria Marquès, el dia del seu retorn al municipi provinent dels Jocs Paralímpics de Tòquio. Un centenar de persones l’esperaven a la plaça del poble per dedicar-li un petit homenatge sorpresa per felicitar-la pels seus èxits en el dia de la seva arribada a casa. Marquès va agrair l’escalf de la família, amics i amigues i veïns i veïnes que van voler-la acompanyar en aquest moment tan emotiu.



La sorpresa va començar amb un grup de jovent disfressat com els personatges de la sèrie preferida de la Núria, que la va conduir del cotxe fins a l’escenari de la plaça. Un cop allà, i després d’una primera salutació i ovació de benvinguda, va rebre la felicitació en nom del Consistori de la mà de l’alcalde, Adrià Camino, i també en nom del seu club, el CN  Sant Feliu, a càrrec del president d’aquesta entitat.


Un grup de nens i nenes va pujar també a l’escenari per fer-li preguntes sobre la seva carrera esportiva, i Marquès els va retornar l’escalf per aquest gest entranyable fent-se una foto amb ells i les medalles.


Acte benvinguda 4

Núria parlant amb els seus veïns/ @AjCastellví


La cloenda d’aquesta benvinguda, quan el sol ja s’havia post, va ser la projecció d’un vídeo amb  imatges de la Núria i missatges de vídeo de diferents persones que van voler dedicar-li unes  paraules de felicitació pels seus èxits.


La plaça estava ambientada per a l’ocasió amb una pancarta commemorativa al balcó de l’Ajuntament. També hi va haver una decoració simulant una piscina i les mascotes dels Jocs, música i demés ambientació que es van preparar amb participació de veïns i veïnes, entitats i dels i les residents de la Fundació Privada Rosella.



Ram de flors

L'esportista reben un ram de flors de mans de l'alcalde de Castellví de Rosanes/ @AjCastellví


El pas de Núria Marquès pels recents Jocs Paralímpics de Tòquio es va cloure amb un palmarès d’una medalla de plata (100 esquena S9), una de bronze (200 estils SM9) i tres diplomes paralímpics (400 lliures S9, 100 braça SB8, relleu 4x100 estils 34p). La nedadora castellvinenca va participar a les finals de totes les proves en què va competir, i en dues d’elles, a més, es va enfilar al podi. Un excellent resultat en els segons Jocs Paralímpics en què ha participat Marquès. La seva primera experiència va ser a Rio 2016, d’on va tornar també amb dues medalles i tres diplomes.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE