• Usuario

Jordi Morales: "Estic molt content de compartir la meva experiència amb els veïns de Sant Andreu de la Barca"

Ana Alba, alcaldessa de Sant Andreu, ha rebut a l’esportista paralímpici ha subratllat que és un exemple per a la ciutat.

|

Alcaldesa

El paralímpic Jordi Morales amb l'alcaldesa Ana Alba/ @AjSAB


L’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba, ha rebut aquest dimecres al medallista paralímpic, Jordi Morales, veí de la ciutat, i li ha traslladat la felicitació de tot el municipi pel seu bronze als  Paralímpics de Tòquio.


L’esportista ha reconegut que “l’any i mig de pandèmia ha estat molt dur perquè ens ha impedit entrenar i competir” encara que ha reconegut que “tots els participants estaven en les mateixes condicions”.


Jordi Morales ha assegurat a més  “estic molt content i orgullós de poder compartir la meva experiència amb tota la ciutadania de Sant Andreu de la Barca”.


UNA LLARGA TRAJÈCTORIA PARALÍMPICA


Jordi Morales va aconseguir la medalla de bronze en la modalitat de tennis taula per equips.

Alba ha subratllat que “Morales és un exemple de superació, dedicació i esforç” i ha assegurat que és “un model a seguir per tots els veïns i veïnes, especialment pels infants”.


Aquests són els sisens jocs en els que participa Morales, que ha assegurat que té intenció de disputar els Jocs Paralímpics de París d’aquí a tres anys.



Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE