• Usuario

Ciutadans denuncia que Arran ha atacat de nou la seva seu de Cornellà

El portaveu taronja, Daniel Martínez, assegura que aquest acte vandàlic no farà retrocedir al partit ni un millímetre en la "defensa de la democràcia"

|

WhatsApp Image 2021 09 03 at 09.11.40 (1)

Imatges de la seu compartides per Cs @ep


La seu de Ciutadans (Cs) a Cornellà de Llobregat ha patit un nou atac aquesta nit al voltant de les 21h amb pintades a la seva porta principal i a totes les seves finestres firmades per Arran, l'organització juvenil de l'esquerra radical i lligada a la CUP


El portaveu taronja de Cornellà, Daniel Martínez, ha dit que aquests "missatges intimidatoris", alguns dels quals fan referència a Terra Lliure, tenen el "clar objectiu d'acoquinar i fer callar a una part dels catalans". "És un clar atac a la llibertat política i a la democràcia" ha assegurat.


WhatsApp Image 2021 09 03 at 09.11.43

Imágenes compartidas por Cs 


El portaveu de Cs a Cornellà ha volgut destacar en la seva declaracions als mitjans el compromís de la formació liberal amb la democràcia i davant d'aquesta mena d'"actes feixistes que busquen intimidar a totes aquelles persones compromeses amb la llibertat i la igualtat de tots els catalans" ha reafirmat que "no retrocedirem ni un millímetre en la defensa de la democràcia a Cornellà ni en qualsevol poble de Catalunya on hi hagi un representant de Cs".


Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE