• Usuario

Comença l'activitat als equipaments municipals de Sant Just Desvern

Després de les vacances, aquest mes de setembre els equipaments municipals comencen a obrir les portes i les inscripcions per iniciar, progressivament, un nou curs d'activitats, cursos i tallers per a tots els públics. 

|

Sant just

@AjSantJust


Segons ha informat l'Ajuntament després de les vacances, aquest mes de setembre els equipaments municipals comencen a obrir les portes i les inscripcions per iniciar, progressivament, un nou curs d'activitats, cursos i tallers per a tots els públics.


LES ESCOLES: Els Tallers de Música ofereixen classes de llenguatge musical i de tot tipus d’instruments, tant a infants com a adults. Fins al 14 de setembre està obert el període d’inscripcions. 


El Servei Local de Català comença cursos de català per a tots els nivells els dies 22 i 23 de setembre. Del 13 al 15 de setembre s’obren les inscripcions per a nou alumnat.


El Centre de Formació de Persones Adultes de Sant Just ofereix classes d’anglès, cursos de COMPETIC i formació reglada, amb el Cicle d’educació secundària per a persones adultes. Per a més informació, consulteu el web agora.xtec.cat/cfasantjust.


L’escola d’idiomes Bristol, ubicada a l’edifici municipal Casa Costa en la modalitat de concessió, també ha obert període d’inscripcions. Per a més informació, consulteu el web bristol.cat.


CASA DE CULTURA CAN GINESTAR


L’oferta dels Cursos municipals d’arts plàstiques inclou 15 cursos sobre diferents disciplines artístiques adreçats a joves i adults. Les inscripcions són presencials a Can Ginestar. La Casa de Cultura també ofereix cicles de conferències i clubs de lectura, xerrades i conferències organitzades per la Biblioteca Joan Margarit.


LA VAGONETA


El Taller de Plàstica Carrau Blau ofereix cursos de formació artística en dos grups, per a infants de 4 a 8 i anys i de 8 a 15 anys, així com un espai familiar per a infants de 2 i 3 anys. Més informació a carraublau.cat.


L’Espai de joc és un servei educatiu i de socialització destinat a famílies amb infants fins els 10 anys. De dilluns a divendres, de 17 a 19 h.


CENTRE CÍVIC JOAN MARAGALL


El Centre Cívic Joan Maragall ofereix 25 cursos de diverses disciplines com ara història, cuina, tecnologia, idiomes, creativitat o salut i creixement personal, entre d’altres. També s’hi organitzen itineraris de ciutat i conferències sobre història. L’1 de setembre s’obren les inscripcions.


COMPLEX EXPORTIU LA BONAIGUA


Es realitzen activitats esportives i de salut: cursets de natació i activitats dirigides a l’aigua, i activitats dirigides de ciclisme indoor, zumba, body pump, body combat, ioga, etc. Més informació a labonaigua.com.


CENTRE CÍVIC SALVADOR ESPRIU


El Centre Cívic Salvador Espriu acull cursos i tallers setmanals organitzats per l’Associació Amics del Barri Sud i adreçades a diverses franges d’edat.


CASAL DE JOVES


El Casal de Joves ofereix cursos i tallers adreçats a adolescents i joves. Podeu consultar la seva oferta d’activitats al web casaldejoves.com. CENTRE SOCIAL EL MILLENARI Programació d’activitats dirigides per a la gent gran: tai-txí, mou-te, estiraments, ball en línia, memòria i internet. Inscripcions fins al 17 de setembre al Millenari.


Per a més informació sobre l’oferta de cursos i tallers municipals, consulteu el web santjust.net/ofertacursostallers

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE