Enguany 2,3 milions de turistes han fet parada a Castelldefels

|

Cometas por la paz castelldefels

@AjCastelldefels


En una amplíssima majoria es tracta de visitants nacionals (entre un 99% els mesos d’abril i maig i un 97% el mes de juliol). L’ocupació hotelera ha sigut del 57% el mes de juny i del 78% al juliol, mentre que la dels apartaments es quedava al 50% el mes de juny i al 68% al juliol

Castelldefels ha rebut més de 2,3 milions de visitants entre els mesos d’abril i juliol de 2021, concretament 2.380.296 visites (entre pernoctacions i excursionistes). 


Es tracta de dades proporcionades per l’empresa Kido Dynamics, amb qui l’àrea de Turisme de l’Ajuntament té contractat un servei que facilita informació sobre les visites que rep la nostra ciutat i que, a través de la tecnologia mòbil, permet distingir entre les persones que arriben a la ciutat a passar uns dies (pernoctadors) o a fer una visita durant unes hores per gaudir de la ciutat (excursionistes), a banda dels “visitants regulars”, persones que no viuen a Castelldefels però que hi venen habitualment per qüestió de feina. La gran majoria són excursionistes, visitants d’un dia que generen activitat econòmica a la ciutat amb la seva despesa.


Les dades ens mostren que la xifra major de visitants en aquests quatre mesos es va produir el passat mes de juliol (750.486), mentre que la més baixa va ser a l’abril (403.492). Maig va comptar amb 523.603 visitants i juny amb 702.715.


Una altra xifra interessant és la referida a la procedència dels visitants on la immensa majoria de les visites arribades a Castelldefels hagin sigut de caire nacional. Els números es mouen entre un 99% de visitants nacionals els mesos d’abril i maig i el 97% del mes de juliol. Juny va comptar amb un 98%.


Pel que fa als dies amb major afluència de visitants, han estat el 13 de juny (149.156 persones) i el 18 de juliol (130.116). Els caps de setmana del mes de juliol no es va baixar en cap moment d’una mitjana de 100.000 visitants i els festius del mes de juny la xifra no va ser menor a les 107.000 persones per dia.


Les dades d’ocupació hotelera han passat del 57% el mes de juny al 78% al juliol. L’ocupació als apartaments també ha pujat del 50% del juny al 68% del juliol.

COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR COIGES GLOBAL BUSINESS SIGLO XXI SL
Mapa Web Aviso legal Cookies Consejo editorial