• Usuario

​L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts renova part dels seus equips informàtics

Sant Vicenç dels Horts ha adquirit ordinadors de sobretaula i portàtils per millorar les condicions de treball del personal de l'Ajuntament.

|

Ordinadors

Un dels ordinadors/ @EP


Sant Vicenç dels Horts ha adquirit ordinadors de sobretaula i portàtils per millorar les condicions de treball del personal de l'Ajuntament. 


L’Ajuntament  fa, així, un pas endavant en la millora de les condicions laborals i també en la digitalització de l’administració, atès que els nous equips permetran un treball més eficaç per atendre l’augment de les tasques a través d’internet.


“Això era especialment necessari, després d’any i mig de restriccions de mobilitat”, ha explicat Antolín Jiménez, regidor de Sistemes d’informació i Noves Tecnologies, qui ha afegit: “L’atenció i els serveis a les persones a través de la xarxa són del tot imprescindibles, i amb els nous equips el personal municipal està millor preparat”.


Gràcies a l’Acord Marc de subministrament d’equips informàtics i determinades llicències de programari que promou l’Associació Catalana de Municipis (ACM), el Consistori s’ha pogut proveir de 100 ordinadors de sobretaula i els respectius monitors, i 20 unitats d’ampliació de memòria pels actuals equips. A més, s’han adquirit 76 ordinadors portàtils. També, es disposa de noves llicències de programari de seguretat (antivirus i còpies de fitxers).

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE