• Usuario

Olesa impulsa una nova convocatòria per a la rehabilitació d’edificis d’ús residencial

Fins al 30 de setembre, els veïns d'Olesa podran presentar les sollicituds per optar a les subvencions per a la rehabilitació d’habitatges i edificis d’ús residencial.

|

Archivo - Piso, pisos, vivienda, viviendas, casa, casas, alquiler, compra, hipoteca, hipotecas, euribor, construcción

Piso/ @EP


Fins al 30 de setembre, els veïns d'Olesa podran presentar les sol·licituds per optar a les subvencions per a la rehabilitació d’habitatges i edificis d’ús residencial. L’objecte d’aquesta convocatòria, d’acord amb les bases reguladores, és l’atorgament de subvencions per part de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat amb la finalitat de promoure actuacions de rehabilitació protegibles. 


Per un import total de 100.000 €, són subvencions destinades a rehabilitar elements comuns i espais privatius comunitaris d'edificis d'ús residencial, per obres de conservació, millora de la qualitat i sostenibilitat o per realitzar ajustos raonables en matèria d'accessibilitat. Aquestes subvencions es regulen anualment mitjançant bases i aprovació de convocatòria, on s’estableix el procediment, els requisits per accedir-hi i terminis de presentació de sol·licituds, entre d’altres.


La rehabilitació d’habitatges incideix de forma directa en el confort, salut i benestar, marcant la diferència en temes d’eficiència energètica i millorant la qualitat i la seguretat del parc construït. En aquest sentit, l’Ajuntament d’Olesa és conscient que la rehabilitació és una eina clau per lluitar contra les desigualtats i millorar la qualitat de vida de les persones. Aquest projecte en forma de subvencions és sinònim d’una millora tant dels habitatges com dels edificis.


BENEFICIARIS


L’objecte d’aquesta convocatòria, d’acord amb les bases reguladores, és l’atorgament de subvencions en règim de concurrència competitiva per part de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat a propietaris i titulars legítims de drets possessoris (arrendataris, usufructuaris...) d’habitatges i d’edificis d’ús residencial que compleixin els requisits establerts a les bases, amb la finalitat de promoure actuacions de rehabilitació protegibles.


Podran sollicitar subvencions destinades a les activitats de la matèria especificada a l’apartat 1 de les bases reguladores específiques en matèria d’habitatge, les persones físiques o jurídiques, amb o sense personalitat jurídica, incloses les comunitats de propietaris i comunitats de béns d’habitatges i d’edificis d’ús residencial, amb títol de domini o qualsevol altre dret que els permeti dur a terme les actuacions i complir amb les obligacions que s’estableixen a les bases.


Les bases reguladores de les subvencions a la rehabilitació d’habitatges i d’edificis d’ús residencial d’Olesa de Montserrat es publiquen al portal de transparència del web municipal.



Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE