• Usuario

La Policia Local de Sant Esteve Sesrovires empra drons davant la fase d'alerta alta d'incendis

Segons ha informat l'Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires han activat el seu Pla de Protecció Civil Municipal en fase d’alerta mobilitzant efectius de vigilància i del material i recursos necessaris per afrontar una possible emergència. 

|

Drones

Drons en acció/ @EP


Segons ha informat l'Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires han activat el seu Pla de Protecció Civil Municipal en fase d’alerta mobilitzant efectius de vigilància i del material i recursos necessaris per afrontar una possible emergència.


Segons ha informat l'Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires han activat el seu Pla de Protecció Civil Municipal en fase d’alerta mobilitzant efectius de vigilància i del material i recursos necessaris per afrontar una possible emergència.


L’ADF i Policia Local per això realitzen rutes de vigilància ajudats pels drons. Així mateix, els pagesos han respost a la crida de llaurar els camps com a mesura preventiva.


És molt important evitar les activitats i sortides en l’entorn de muntanya i extremar les precaucions. I des de l'Ajuntament es recomana evitar les sortides als espais naturals fins diumenge.


MESURES PRESES A SANT ESTEVE SESROVIRES


1. La suspensió, amb retorn a punt d'origen, de totes les activitats d'educació en el lleure de tipus acampada, ruta i ruta esportiva, així com d'aquelles activitats esportives que es desenvolupin en el medi natural i altres que tinguin condicions equivalents. (Vigent a partir de divendres a les 12.00h)


2. La restricció de les activitats vinculades als casals de vacances, colònies i estades esportives i equivalents, a l'entorn immediat de les edificacions on es faci la pernocta. (Vigent a partir de divendres a les 12.00h)


3. La suspensió de l'activitat agrícola que comporti ús de maquinària en la franja horària entre les 10 i les 20 hores, excepte pel que respecta a la recollida de fruita que resta exclosa d'aquesta restricció.


4. La suspensió de les obres i intervencions a la xarxa interurbana de carreteres de Catalunya i als seus vorals, excepte aquelles que autoritzi expressament el Servei Català de Trànsit.

5. La limitació de la circulació del transport dins del bosc dels productes forestals en horari entre les 10 hores i 20 hores.


6. La limitació de la circulació motoritzada en el medi natural d'aquests municipis. Aquesta limitació no serà d'aplicació als residents ni activitats que per la seva naturalesa resultin inajornables.


Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE