Molins activa el seu Protocol d’onades de calor i obre tres espais refrigerats

|

Calor fuente ep

Cal refercar-se davant l'onada de Calor/ @EPL’Ajuntament de Molins de Rei ha posat a disposició de la ciutadania tres espais refrigerats per refugiar-se de l’onada de calor. 


Aquests espais són la Sala Punt de Comerç del Mercat Municipal (obert de 9 a 21h), el Casal d’Avis Primer de Maig (obert de 9 a 13h i de 16 a 19h), i les dependències de la Creu Roja a l’Espai Sociosanitari Josep Ma. Salas (obert durant tot el dia).


Paral·lelament, durant aquests dies es reforçarà el seguiment a les persones que tenen contractat el servei de TLA i SAD, així com a les persones de 80 anys i més que viuen soles i unitats familiars on hi ha més d’una persona de 79 anys que no tenen actualment servei de SAD ni TLA. També se’ls traspassarà els consells per combatre l’augment de les temperatures.


Alhora, cal recordar que tothom qui ho necessiti o estigui en situació de sensellarisme pot acudir a la Guàrdia Urbana per demanar el servei de pernoctació d’urgència.


La regidora de Salut Pública, Carme Madorell, ha fet incís en el fet que la població extremi les precaucions davant l’onada de calor d’aquesta setmana, sobretot en gent gran i infants.Paral·lelament, l’episodi de calor extrema anirà acompanyat d’humitats relatives molt baixes que faran augmentar el risc d'incendi forestal en els propers dies a tot Catalunya. Protecció Civil ha emès una Prealerta del Pla especial d’emergències per incendis forestals (INFOCAT). Per això, és molt important minimitzar les activitats a l’espai natural i evitar conductes de risc a prop de zones boscoses.


COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR COIGES GLOBAL BUSINESS SIGLO XXI SL
Mapa Web Aviso legal Cookies Consejo editorial
AMIC CLABE