• Usuario

El Molinenc, Marcos Ruiz, torna a casa amb el seu Diploma Olímpic d'Halterofília

L'alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz i el regidor d'Esports, Ramon Sánchez, han rebut al molinenc Marcos Ruiz després de la seva participació als Jocs Olímpics..

|

Alterofilia

Xavi Paz, Marcos Ruis i Ramon Sánchez/ @AjuntamentMolins


L'alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz i el regidor d'Esports, Ramon Sánchez, han rebut al molinenc Marcos Ruiz després de la seva participació als Jocs Olímpics.


Marcos Ruiz va finalitzar la seva participació en halterofília en aquests Jocs Olímpics de Tòquio 2020 amb una vuitena posició de la categoria de +109 kg, o cosa que és el mateix, amb un diploma olímpic.



RUIZ HO VA DONAR TOT EN LA SEVA PARTICIPACIÓ ALS JJOO DE TÒQUIO


Marcos ha competit en el grup B a Tòquio, però ha hagut d'esperar que acabés el grup A, que competia al final del dia, per a conèixer en quin lloc anava a finalitzar.


En arrencada, Ruiz va aixecar correctament els seus dos primers pesos, 175 kg i 180. Aquest últim pes ha estat un nou rècord d'Espanya de la modalitat. Per al seu tercer intent, ha sollicitat 185 kg, però no ha pogut amb ells.





Marcos Ruiz entrenant/ @MRuizVPodium


Quinze minuts després de finalitzar l'arrencada, ha donat principi el dos temps, on el de Molins de Rei ha començat realitzant intent vàlid sobre 210 kg. Després, en el segon, no ha pogut amb 215. O millor dit, el jurat ha canviat la decisió dels jutges i ha determinat que era un moviment nul en considerar que havia doblegat una mica els colzes quan estava assegurant la barra per sobre del cap. Marcos, més enllà de rendir-se, s'ha reposat a aquest contratemps i ha tornat a sortir a la tarima amb tal determinació que ha aixecat els 215 quilos com si no pesessin res.



Ha aixecat 180 kg en arrencada, aconseguint el rècord d'Espanya , i 215kg en dos temps, sumant un total olímpic de 395 kg, marca que li ha ajudat a pujar fins a aquesta vuitena plaça.


Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE