• Usuario

20 famílies de Molins de Rei es beneficien de les ajudes per les activitats de lleure d’infants i joves

Aquesta línia d’ajudes impulsada per l’Ajuntament de Molins de Rei garanteix la igualtat d’oportunitats d’infants i joves a l’hora de participar en activitats de lleure durant l’època estival.

|

Casalestiu

@AjMolinsRei


Enguany, l’Ajuntament de Molins de Rei ha destinat 4.247€ perquè tots els infants i joves puguin participar en les activitats de lleure que s’organitzen al municipi durant l’estiu.


El consistori ha fet front a 27 sol·licituds d’ajudes rebudes, de les quals se n’han concedit 22.

Aquestes ajudes s’han destinat a 12 famílies per al Casal d’Estiu Municipal, 1 per poder accedir al Casal d’Estiu de l’escola Madorell, 1 pel casal de l’escola Pont de la Cadena i 1 pel casal de l’escola Manyanet Molins.


També s’ha concedit 1 ajuda per a les activitats d’estiu del Club Judo Molins de Rei, 3 per al Campus del Club Futbol Sala Molins 99, 1 per al Casal d’Estiu Club de Futbol At. Incresa i, finalment, 1 per al Casal d’Estiu Club Esportiu Molins de Rei 2015, Handbol.


D’altra banda, cal recordar que des d’ara i fins al 30 de novembre, també es podran demanar les ajudes per a les ludoteques i parcs de Nadal. 



Els ajuts poden anar des d’un 20% a un 100% del cost de l’activitat i es concedeixen en funció de la renda per càpita de les famílies sollicitants.


Per presentar la sollicitud, consulta la convocatòria a https://www.molinsderei.cat/subvencions-atorgades-convocatories-i-resolucions/

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE