• Usuario

El viladecanencs Sergio Garrote i Rider ultimen la seva preparació pels Paraolímpics de Tòquio

Garrote i Rider emprendran el seu viatge cap a Tòquio el dia 23 d'agost, una setmana després que ho facin els competidors de bicicletes i tàndems.

|

Garrote

@RFEC


Aquest dilluns els handbikers viladecanencs, Sergio Garrote i Israel Rider, s'incorporen aquest dilluns a la concentració de la Selecció Espanyola de Ciclisme Adaptat a Mallorca, amb la intenció d'ultimar la seva preparació de cara als Jocs Paralímpics de Tòquio, que se celebraran a partir del 24 d'agost i fins el 5 de setembre.


Garrote i Rider emprendran el seu viatge cap a Tòquio el dia 23 d'agost, una setmana després que ho facin els competidors de bicicletes i tàndems.


El pla de treball contempla jornades d'entrenament en el Velòdrom de Palma, on es prepararan de manera específica les proves de carretera en les quals participaran els handbikers, així com les proves de pista on competiran la resta de corredors. La concentració de Mallorca es realitza,  per a dur a terme una bombolla molt estricta, ja que és el que ha plantejat el Comitè Paralímpic, amb la finalitat d'evitar contagis i limitar al mínim les opcions que un ciclista es pugui quedar sense competir.



UN ESPORT QUE COMPTA AMB GRANS ESPORTISTES


ESPORTISTA

@RFEC


En paraules de Garrote la ‘bicicleta de mà’ és un esport molt desconegut a Espanya i, per això, que dos dels competidors paralímpics siguin de Viladecans, és “tot un orgull” i una “gran il·lusió” poder viure l'experiència junts, ja que “has d'estar entre els 10 millors del món per a ser seleccionat”.

Per la seva banda Israel Rider afirma que "com tot esport d'elit el ‘bicicleta de mà’ requereix de “gran esforç, disciplina i constància”, ha volgut remarcar Rider, deixant clar al costat del seu company que estaran “lluitant per les medalles fins a l'últim moment”.


SOMOLIMPICS

Campaña del Ayuntamiento de Viladecans "SOM OLÍMPICS"/ @AyuntamientoViladecans



Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE