• Usuario

A Sant Vicenç dels Horts entra en funcionament el nou aparcament entre els carrers d’Osca i de la Llacuna

El veïnat ha guanyat un nou espai públic amb la placeta construïda al costat de l’Institut Gabriela Mistral i més places d’aparcament per cotxes i motos.

|

Santvicenhorts

@AjSVH



Han finalitzat les obres de construcció del nou aparcament al costat de l’Institut Gabriela Mistral, que compta amb llocs per a cotxes i motos, a més d’una petita plaça amb arbres i bancs per seure-hi a Sant Vicenç dels Horts.


El regidor de Mobilitat i Transport Públic, Antolín Jiménez, ha destacat la millora que suposa aquest nou aparcament: “Amb aquesta actuació s’amplia l’oferta d’estacionament i es millora la circulació pel carrer d’Osca, en especial durant les hores d’entrada i sortida de l’institut, atès que hi ha més espais on poder aparcar i no s’interromprà més el pas d’altres vehicles”.


La mobilitat a la zona de l’Institut Gabriela Mistral millorarà, així, a partir del curs vinent. A més del benefici pel veïnat i l’alumnat, que compta amb un nou espai públic, també millorarà la circulació pel barri. S’hi ha construït 11 places d’aparcament per a turismes en una banda i diversos més per a motocicletes a l’altra, en paral·lel al carrer d’Osca. 


Per la seva banda, el regidor d’Urbanisme, Isidre Bautista, ha insistit en la importància de “continuar treballant conjuntament, ciutadania i Consistori, per la millora urbanística dels barris”. I ha afegit: “Amb intervencions precises com aquesta, que afecten espais reduïts, podem cobrir grans necessitats i facilitar el dia a dia de molts veïns i veïnes”.


A l’aparcament s’hi ha d’entrar pel carrer de la Llacuna, i només hi ha un sentit de circulació. Al costat de l’àmbit d’actuació, tocant amb el carrer d’Osca, hi ha la nova placeta amb bancs de formigó, arbrat i enllumenat. Els treballs s’han allargat durant un trimestre.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE