• Usuario

Detinguts membres del Sindicat d’Habitatge Cassoles i Arran per pressumptament forçar un pis de la Diputació de Barcelona


Des del Sindicat d’Habitatge de Cassoles aseguren que els detinguts pel Mossos, juntament amb altres activistes i joves de l'organització juvenil, Arran, estaven intentant aturar el desnonament d’una família vulnerable amb tres fills, un dels quals té pocs mesos i que fa pocs dies okupaben un pis propietat de la Diputació de Barcelona i que segons la seva versió feia mesos que estava buit. 


|

Arran

Foto del Twitter de @SHCassoles



Des del Sindicat d’Habitatge de Cassoles aseguren que els detinguts pel Mossos, juntament amb altres activistes i joves de l'organització juvenil, Arran, estaven intentant aturar el desnonament d’una família vulnerable amb tres fills, un dels quals té pocs mesos i que fa pocs dies okupaben un pis propietat de la Diputació de Barcelona i que segons la seva versió feia mesos que estava buit.





Els Mossos d’Esquadra per la seva vanga han detingut aquest dilluns a nou persones per suposadament intentar força la porta d’un pis al barri del Putxet i el Farró després de la denuncia d'un veí els alertés a primera hora que hi havia diverses persones intentant entrar en un edifici al número 22 del carrer Ferran Puig a la força.






Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE