• Usuario

El viladecanenc Joel Plata va ser el millor espanyol de complet individual a Tòquio

El viladecanenc Plata, que amb Néstor Abad va ser l'únic del quintet espanyol que va competir en les sis proves a concurs, va aportar la millor nota de l'equip en cavall amb arcs i anelles i la segona millor en salt i paralleles.

|

Joelplata

@JoelPlata7


El viladecanenc Joel Plata, amb Néstor Abad va ser l'únic del quintet espanyol que va competir en les sis proves a concurs, va aportar la millor nota de l'equip en cavall amb arcs i anelles i la segona millor en salt i paralleles.


Malgrat tot va acabar en trenta-setena de la classificació individual i va quedar fora de la final de gimnàstica als JJOO Tòquio 2021.


Rfeg

@RFEGimnasia



El gimnasta viladecanenc va completar la seva participació a Tòquio 2021  amb millor nota en el concurs complet individual (81.298) que la que el va classificar per a la cita olímpica en el Mundial 2019 (81.231).  Malgrat tot va acabar en la trenta-setena posició, quedant-se prop de ficar-se en la final.  La barra fixa va ser de les sis fetes la prova que més li ha costat.



Lequp espanyol

L'equip de gimnàstica que compiteix als JJOO Tòquio 2021 @RFEGimnasia



Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE