• Usuario

Viladecans acull la Copa del Rei de Beisbol aquest cap de setmana

olt contents d'acollir la final de la Copa del Rei de Beisbol a Viladecans! Es celebrarà aquest 24 i 25 de juliol i li desitjem tota la sort del món a l'equip de casa perquè pugui axecar aquest cap de setmana la seva 20a copa!

|

Viladecansbeisbol

@AjViladecans 



El Campionat d'Espanya de Beisbol és una competició organitzada per la Federació Espanyola de Beisbol i Softbol conjuntament amb el Club Beisbol Viladecans, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Viladecans, el Consell Superior d'Esports i la Federació Catalana de Beisbol. 


El campionat d'Espanya absolut de Beisbol se celebrarà aquest cap de setmana 24 i 25 de juliol al Camp del  Viladecans amb els quatre millors participants de la Lliga: el CB Astres València, amb 21 victòries i una derrota en la Lliga; el Tenerife Marlins PC (18-2); el CB Viladecans (15-5); i San Inazio (13-7). 

El CB Viladecans arriba a la Copa del Rei després de classificar-se tercer aquesta temporada en la lliga regular, la seva millor classificació en 18 anys. 


El conjunt viladecanenc  és l'equip amb més títols de Copa del Rei (19), molt per davant del Tenerife i el Sant Boi (amb 6), encara que l'última vegada que va guanyar la Copa del Rei va ser el 2000, quan va aconseguir el seu 19è títol consecutiu.



Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE