• Usuario

​Castelldefels campiona de Catalunya de vòlei platja

La platja de Castelldefels va ser escenari del primer Campionat de Catalunya 4x4 de vòlei platja, masculí i femení, emmarcat dins del Voleiboom.

|

La platja de Castelldefels va ser escenari del primer Campionat de Catalunya 4x4 de vòlei platja, masculí i femení, emmarcat dins del Voleiboom. A l’entrega de premis hi van assistir Ester Niubó, segona tinent d’alcalde de Castelldefels; Lourdes Armengol, regidora d’Igualtat; i, Jordi Vendrell, regidor de Gestió Econòmica, que van fer entrega dels trofeus i regals als guanyadors.


Pisteros

@Voleiboom


En la categoria masculina, l’equip campió va ser ‘De pisteros a playeros’ -format per Sergi Reñé, Gerard Osorio, Hector García, Noé de Mena i Jesús Villena- van guanyar a la final a l’equip ‘Jampa Boys’. Al tercer calaix del podi va pujar l’equip ‘Bros&Company’.



Fmenino

@Voleiboom


En la categoria femenina, l’equip guanyador va ser el ‘Dónde está Erika’ -format per Erika Kliokmanaite, Kadri Puri, Tania Moreno i Elena Biosca, que es van imposar a la gran final a l’equip ‘Four Boom’. La tercera posició fou per l’equip ‘Sisters of Anarchy’.




Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE