• Usuario

​L’Hospital del Mar: “Estem a prop de tornar a ser un hospital de covid de nou"

El cap del Servei de Medicina Intensiva de l'Hospital del Mar, Joan Ramon Masclans, en entrevista a Betevé  diu que la pressió assistencial d'aquesta cinquena onada "recorda la de la primera"

|

Archivo - Un trabajador sanitario protegido en la Unidad de Cuidados Intensivos –UCI- del Hospital del Mar, en Barcelona, Catalunya (España), a 19 de noviembre de 2020

@EP


El cap del Servei de Medicina Intensiva de l'Hospital del Mar, Joan Ramon Masclans, en entrevista a Betevé diu que la pressió assistencial d'aquesta cinquena onada "recorda a la de la primera"


Amb les unitats de crítics al 120 % de la seva ocupació havent ja obert quatre plantes per a malalts de coronavirus, Joan Ramon Masclans, avisa que s’està a prop de tornar, de nou, “a convertir el centre en un hospital-covid”.


Masclans ha assegurat a Betevé que el volum de malalts amb covid-19 que estan atenent aquests dies “recorda més la primera onada que a les posteriors i amb aquest ritme és impossible compensar els nous ingressos amb les altes”, avisa.


Segons Masclans, la gran diferència amb les onades anteriors és que, en aquesta ocasió, no s’està transmetent “la gravetat de la situació”. 


“Vivim dues realitats paral·leles: la del carrer, on es veu una normalitat, i la dels hospitals on la situació és molt greu”. Per això, demana a la població que mantingui al màxim les mesures de protecció. 

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE