• Usuario

Els cervellonencs Marc Morera i Anna Borràs i la viladecanenca Ainhoa Mellado trionfem a l'alpí en línia de Berguerà

Berga va acollir el cap de setmana del 10 i 11 de juliol el V Trofeu Berguedà d’alpí en línia. Una competició que va emmarcar el Campionat d’Espanya en la modalitat parallel i la primera fase de la Copa d’Espanya i la Lliga Catalana.

|

Berga


Aquest cap de setmana el Trofeu Berguedà ha arribat a la seva cinquena edició acollint el Campionat d’Espanya de modalitat parallel i la 1ª Fase de la Copa d’Espanya i la Lliga Catalana, celebrades conjuntament . La ciutat de Berga ha acollit l’esdeveniment, organitzat pel club May Luengo, l’Ajuntament de Berga, la Federació Catalana de Patinatge i la RFEP 


Durant el cap de setmana del 10 i 11 de juliol la capital del Berguedà ha sigut l’escenari del V Trofeu Berguedà d’Alpí en línia, una cita important per aquesta disciplina, ja que ha aglutinat el Campionat d’Espanya de modalitat parallel i la 1ª Fase de la Copa d’Espanya i la Lliga Catalana


Dissabte a la tarda va ser el torn del Campionat d’Espanya de paral·lel, que va tenir lloc a l’Avinguda Catalunya. Els patinadors catalans van aconseguir-hi un total de setze medalles, d’entre les quals cal destacar dues primeres posicions aconseguides per patinadores del May Luengo. Al campionaat la cervellonenca Anna Borràs va quedar campiona en categoria sènior femení, i Aura Coronado, medalla d’or en categoria U17 femenina.



Diumenge al matí va disputar-se la 1ª Fase de la Lliga Catalana, que se celebrava conjuntament amb la 1ª Fase de la Copa d’Espanya. La classificació dels patinadors catalans a la Copa d’Espanya, doncs, marcava alhora la classificació a la Lliga Catalana. En aquest cas la competició va tenir lloc al Passeig de la Pau de la mateixa ciutat de Berga. 


En categoria sènior femení les patinadores catalans van obtenir dues segones posicions, i és que la viladecanenca Ainhoa Mellado (Pyrene Inline) i Anna Borràs de Cervelló van quedar empatades a la classificació. El podi català el va acabar de completar Laia Torras (Pyrene), que era setena a la Copa d‘Espanya. Brugues Grau, Carolina Bedos, Carlota Gouda i Rosalia Muñoz, totes quatre del Pyrene Inline, són les altres participants catalanes. 


En categoria sènior masculí cervellorenc Marc Morera (Pyrene) va ser medalla de plata i el primer català, mentre que Aitor Mellado, segon català, va ser setè a la Copa d’Espanya. 


 

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE