Sant Joan Despí ha lliurat els VI Premis d'Excel·lència Educativa

|

Premis Excelu00b7leu0300ncia i Bons Resultats Acadeu0300mics

@Ajuntament Sant Joan Despí


L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha lliurat els VI Premis d'Excel·lència Educativa i els XI Reconeixements als bons resultats acadèmics, dues distincions que volen reconèixer públicament l'esforç i la dedicació de l'alumnat de la ciutat en els estudis.


Els diplomes dels Premis d'Excel·lència i dels Reconeixements als bons resultats acadèmics s'han entregat en un acte al Pati del Diamant del Centre Cultural Mercè Rodoreda, presidit per la primera tinenta d'alcalde i coordinadora del Govern, Belén García.


D'una banda, els Premis d'Excel·lència Educativa distingeixen aquells i aquelles alumnes amb millors resultats acadèmics de quart d'ESO, de segon de Batxillerat i de cicles formatius de grau mitjà i superior (amb una nota mínima d'un nou al seu expedient). Enguany, s'han lliurat cinc Premis d'Excellència. L'alumnat guardonat ha rebut un diploma i premis en metàl·lic d'entre 150 i 250 euros.


Per la seva banda, l'Acte de Reconeixement als bons resultats acadèmics ha distingit 26 alumnes de quart d'ESO, segon de Batxillerat i cicles formatius de grau mitjà i grau superior que cursen estudis als instituts Ferrer i Guàrdia i Salvador i Pedrol, a l'Ateneu Instructiu i al Gran Capità. A més d'un diploma, els estudiants han rebut obsequis com abonaments a les piscines Fontsanta, als tallers del casal de joves El Bulevard i entrades per a la programació de TeatresDespí.


Durant l'acte d'entrega dels premis, la primera tinenta d'alcalde i coordinadora del Govern, Belén García, ha destacat que l'Ajuntament de Sant Joan Despí "malgrat no tenir competències, treballa per l’educació com la millor garantia d’igualtat d’oportunitats i, fruit d'això, són els programes propis com l'acompanyament a l’estudi, els Premis de Treballs de Recerca o la potenciació de l’anglès". Segons Belén García, els Premis d'Excel·lència i el Reconeixement als bons resultats acadèmics volen mostrar "l'agraïment de la ciutat a la dedicació i fer palès que l'esforç dona resultats".

COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR COIGES GLOBAL BUSINESS SIGLO XXI SL
Mapa Web Aviso legal Cookies Consejo editorial
AMIC CLABE