• Usuario

Moren dos homes ofegats a la platja de Gavà

@EPDos homes de 69 i 70 anys van morir després d'ofegar-dijous a la platja de Gavà, segons han explicat aquest dimarts fonts de Protecció Civil a Europa Press

|

Platja de Gavà (Barcelona)

@EP


Dos homes de 69 i 70 anys van morir després d'ofegar-se dijous a la platja de Gavà, segons han explicat aquest dimarts fonts de Protecció Civil a Europa Press.


Els fets van passar al voltant de les 12.15 hores, quan el socorrista de la platja va cridar al telèfon d'emergències 112 indicant que "dos homes s'estaven banyant en l'aigua, a pocs metres de distància un de l'altre, i que alguns testimonis havien vist que tenien problemes per sortir ".


Els socorristes i alguns banyistes van ajudar a treure de l'aigua als dos homes, inconscients, i els efectius de el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) van realitzar maniobres de reanimació.

Fins al lloc dels fets també es van desplaçar efectius de la Policia Local de Gavà i tres patrulles dels Mossos d'Esquadra.


L'home de 69 anys va ser traslladat en estat crític fins a l'hospital de Bellvitge de l'Hospitalet, i l'home de 70 anys va ser traslladat també en estat crític fins a l'hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí.


Les dues persones van acabar morint en els respectius centres sanitaris el divendres, i la platja de Gavà disposava de servei de vigilància en el moment dels fets i la bandera que onejava era la verda.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE