Coneix el 321 esportistes que representaran a Espanya a Tòquio 2020

|


Inés de Velasco logra el billete para España en los JJOO de Tokio en arco recurvo

@EP


El Comitè Olímpic Espanyol (COE) ha fet oficial aquest dilluns la llista definitiva de l'equip olímpic espanyol que competirà als Jocs de Tòquio 2020, integrat per 321 esportistes, 184 homes i 137 dones, informa en un comunicat.


La Junta de Federacions Olímpiques del COE va aprovar una xifra inicial de 314 esportistes per als Jocs, però es va veure ampliada amb set places més, totes corresponents a atletes, sis en modalitats femenines i una en masculina.


I aquest mateix dilluns la Reial Federació Espanyola de Ciclisme (RFEC) ha anunciat la llista de cinc corredors que disputaran les proves en línia i contrarellotge dels Jocs, liderada per l'excampió del món Alejandro Valverde.


Aquesta xifra suposa un augment de 15 esportistes respecte a l'equip olímpic espanyol que va competir fa cinc anys a Rio de Janeiro. Espanya tindrà representació en 29 dels 33 esports presents a Tòquio, tots excepte rugbi, beisbol, lluita i surf.


L'atletisme, amb 55 esportistes, i la natació, amb 45, són els esports amb més representació espanyola, mentre que un total de nou equips miraran de brillar en els esports collectius.

COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR COIGES GLOBAL BUSINESS SIGLO XXI SL
Mapa Web Aviso legal Cookies Consejo editorial