• Usuario

Controlat el foc causat per l'explosió d'un dipòsit de l'empresa Frangance Science a Olesa de Montserrat

El dipòsit afectat contenia dipropylen glycol, producte de molt baixa toxicitat

|

Bombers



Protecció Civil de la Generalitat ha activat l’Alerta del PLASEQCAT en fase d'ALERTA per un accident a l'industria FRAGANCE SCIENCE ubicada al carrer de Can Singla del Polígon Can Singla d'Olesa de Montserrat per incendi a un dipòsit al exterior de la nau.


Segons ha informat un testimoni a les 14:58 al Telèfon d'Emergències 112 Catalunya s'ha produït una explosió amb posterior incendi a l'empresa FRAGANCE SCIENCE (Polígon Can Singla), la substància involucrada és dipropylen glycol.El foc ha estat controlat a les 16.39h. S'ha tractat d'un foc exterior, i els bombers continuen fent inspecció de l'interior de la nau on a la planta inferior el foc no s'ha propagat i la planta superior ha estat afectada pel fum.


El Cos de Bombers de la Generalitat, que ha desplaçat 12 dotacions, ha informat de l'explosió d'un dipòsit de dotze tones. Part del producte s'ha evaporat en la mateixa explosió i la resta ha quedat en una cubeta de recollida on està sent cobert amb escumes. Un altre dipòsit de cinquanta tones que estava buit en el moment de l'incident també s'ha vist afectat pel foc i està sent extingit.

Els Bombers també han hagut d’extingir uns 500 m2 de marges que han pres a conseqüència de l’incendi del dipòsit.


El Sistema d'Emergències Mèdiques, SEM, ha desplaçat al lloc cinc unitats, una d'elles medicalitzada, però no hi ha hagut ferits o afectats. Els treballadors que es trobaven en la fàbrica afectada han estat evacuats i els treballadors de les empreses veïnes han estat confinats.

Al lloc s'han desplaçat operatius de Bombers, Mossos d’Esquadra, Policia Local i Sem.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE