• Usuario

El CB Esparreguera lliutarà contra el bullying, el cyberbullying i l'assetjament amb una APP gratuïta

El CB Esparreguera  ha anunciat un acord de col·laboració amb la companyia catalana b-resol, una solució per lluitar contra el bullying, el cyberbullying, l'assetjament, els trastorns alimentaris i qualsevol mena de conflicte en els adolescents.

|

IMG 0639

@cb esparraguera


El CB Esparreguera ha anunciat un acord de col·laboració amb la companyia catalana b-resol, una solució per lluitar contra el bullying, el cyberbullying, l'assetjament, els trastorns alimentaris i qualsevol mena de conflicte en els adolescents.


El club, compromès amb la igualtat i el respecte entre tots els seus jugadors i jugadores, ha fet oficial l'acord que va aprovar en la darrera Assemblea General de Socis (27 de febrer de 2021) que, a més, es traduirà en la formació d'un dels directius, per part de l'empresa, amb l'objectiu que pugui compartir el coneixement adquirit amb la resta dels responsables de l'entitat.


B-resol és una institució que assessora centres educatius i a clubs esportius, entre d'altres, i que a través de la seva app 'b-resol' ofereix tot el seu coneixement als adolescents -i als observadors- que vulguin alertar de situacions d'assetjament de manera immediata, segura i des de qualsevol lloc i moment. L'app és gratuïta i la pot descarregar tothom que vulgui des de Google Play, per Android, i des de l'App Store, per a iPhone.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE