• Usuario

La gavanenca Cristina Padrol nova primera secretària de les JSC del Baix Llobregat

En el seu primer discurs com a primera secretària, la gavanenca Cristina Padrol ha destacat “la importància de feminitzar els espais i les polítiques públiques”

|

Padrol

Cristina Padrol/ @Cristina_Padrol


En el seu primer discurs com a primera secretària, la gavanenca Cristina Padrol ha destacat “la importància de feminitzar els espais i les polítiques públiques” i ha remarcat que “cal apostar pels joves com a gestors de les polítiques del present i del futur, i com a motor dels canvis que la nostra comarca necessita”.


La nova primera secretària ha dit també que la seva executiva i el conjunt de la militància “volem revolucionar el present per tal de transformar el futur dels i les joves del Baix Llobregat, des de les institucions i des dels carrers, per tal de continuar sent la primera organització política de joves de la comarca”.


També va tenir paraules d'agraïment per als seus companys de partit "Ara sí, oficialment primera secretària de la JSC Baix Llobregat . Gràcies a tots i totes per la confiança dipositada en la meva i en aquest equip meravellós que m'acompanya. És un honor enorme i una tremenda responsabilitat. No tinc paraules de agredecimiento suficients. Farem grans coses. Orgull de fede, orgull de gent i orgull de companys i companyes. El Baix sempre al cor. Som els que van ser tant, sent res”



L’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, i la viceprimera secretària del PSC i vicepresidenta del Parlament de Catalunya, Eva Granados, que han intervingut durant la inauguració del conclave, han coincidit recordant als i les joves que “el seu paper és molt important i necessari per millorar la societat del present i del futur”.



A la cloenda de la trobada, Ot García, primer secretari de la JSC; José Zaragoza i Sònia Guerra, diputats al Congrés dels Diputats i Antoni Poveda, primer secretari del PSC del Baix Llobregat.


El senador alhora que alcalde de Sant Joan Despí creu que la victòria socialista del passat 14 de febrer “és una oportunitat perquè Catalunya impulsi d’una vegada per totes polítiques juvenils progressistes”. També ha criticat que “els successius governs independentistes no hagin tingut en compte les polítiques adreçades a la joventut.”


Així mateix, Poveda creu que la victòria socialista a les darreres eleccions catalanes és una “oportunitat perquè Catalunya impulsi d’una vegada per totes polítiques juvenils progressistes”.

D’altra banda, el primer secretari de la federació baixllobregatina ha volgut agrair a l’executiva sortint, encapçalada per Marc Cabañas, la tasca feta “en moments molt difícils” i ha desitjat sort i encerts al nou equip que pilotarà l’organització els propers anys.


LA NOVA EXECUTIVA DE LES JUVENTUD SOCIALISTA AL BAIX LLOBREGAT


Jsc2

La nova executiva comarcal/ @JSCBaix


  • Víctor Flores Viceprimer secretari 
  • Mihai Fodor Secretari d’organització i finances 
  • Marc Aguilà (Polítiques Institucionals)
  • Nadia Cano (Polítiques Feministes)
  • Raül Martínez (Comunicació i Adjunta a Organització
  • )
  • Jordi Campmany (Formació i Memòria Històrica)
  • Nayelly Cuadros (Polítiques Estudiantils i Antiracisme)
  • Iria Cervelló (Transició Ecològica)
  • Miguel Bajo (Polítiques Laborals i Sindicals)
  • Laura Soler (Polítiques Intergeneracionals i Benestar Animal)
  • Nerea Juárez (Polítiques d’Habitatge i Emancipació Juvenil)
  • Mar Represa (Polítiques LGTBI).

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE