• Usuario

Nit de jazz gratuïta el 16 de juliol a Vallirana

Divendres 16 de juliol, a les 22 h al pati de la Casa Mestre se celebrarà una nova edició de les Nits de Jazz sota el títol de Billie Holiday Tribute. L’entrada és gratuïta, però per raons d’aforament limitat i restriccions per la Covid-19, cal retirar invitació amb anterioritat. L’aforament és limitat.

|


Jazz



El divendres 16 de juliol, a les 22 h al pati de la Casa Mestre se celebrarà una nova edició de les Nits de Jazz sota el títol de Billie Holiday Tribute. L’entrada és gratuïta, però per raons d’aforament limitat i restriccions per la Covid-19, cal retirar invitació amb anterioritat. L’aforament és limitat.


Les invitacions es poden demanar i recollir a la Masia Molí de Can Batlle fins al 15 de juliol o fins que s’esgotin les localitats. L’horari de la reserva d’entrades és de dilluns a divendres de 8.30 a 21 h i dissabte i diumenge al matí de 10 a 14 h.


Es comptarà amb la participació de Laia Porta (veu), Alberto Moreno (piano), Àlex Flórez (contrabaix), Enrique Heredia (bateria) i Dan Posen (trompeta). Hi haurà servei de bar a càrrec de l’entitat del Drac Apocaleus de Vallirana.


El concert serà un tribut a Eleanora Fagan Gough cantant de jazz nord-americana coneguda com a Billie Holiday. És considerada una de les veus femenines més importants i influents del jazz.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE