Abrera crea un receptari per potenciar el consum d’aliments frescos i naturals

|

Receptari

@AjAbrera


Menjar bé, dur uns bons hàbits alimentaris, no s’aconsegueix d’un dia a l’altre, sinó que es va cultivant des de que naixem, amb el recolzament dels professionals que ens envolten, com els tècnics en dietètica i els dietistes-nutricionistes. Aquesta alimentació ha de promoure el consum d’aliments de temporada i de proximitat.


Durant aquest mes de juliol, des de l’Espai Salut de l’Ajuntament d’Abrera proporcionen un receptari per potenciar el consum d’aliments frescos i naturals, evitant els ultra processats, per tal de dur una alimentació el més saludable possible. 


El petit recull de receptes saludables estan adaptades a l’època de l’any que estem, l’estiu, amb productes naturals i fins i tot potenciant els productes de proximitat o km0. Són receptes senzilles, ràpides d’elaborar, apetitoses, plenes de colors, amb varietat de nutrients molt saludables.


La Salut és cosa de tothom! 

COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR COIGES GLOBAL BUSINESS SIGLO XXI SL
Mapa Web Aviso legal Cookies Consejo editorial