• Usuario

Abrera crea un receptari per potenciar el consum d’aliments frescos i naturals

Menjar bé, dur uns bons hàbits alimentaris, no s’aconsegueix d’un dia a l’altre, sinó que es va cultivant des de que naixem, amb el recolzament dels professionals que ens envolten, com els tècnics en dietètica i els dietistes-nutricionistes.

|

Receptari

@AjAbrera


Menjar bé, dur uns bons hàbits alimentaris, no s’aconsegueix d’un dia a l’altre, sinó que es va cultivant des de que naixem, amb el recolzament dels professionals que ens envolten, com els tècnics en dietètica i els dietistes-nutricionistes. Aquesta alimentació ha de promoure el consum d’aliments de temporada i de proximitat.


Durant aquest mes de juliol, des de l’Espai Salut de l’Ajuntament d’Abrera proporcionen un receptari per potenciar el consum d’aliments frescos i naturals, evitant els ultra processats, per tal de dur una alimentació el més saludable possible. 


El petit recull de receptes saludables estan adaptades a l’època de l’any que estem, l’estiu, amb productes naturals i fins i tot potenciant els productes de proximitat o km0. Són receptes senzilles, ràpides d’elaborar, apetitoses, plenes de colors, amb varietat de nutrients molt saludables.


La Salut és cosa de tothom! 

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE