​La Piscina Municipal de Collbató acullirà el Mulla’t per l’esclerosi múltiple

|

MULLAT

@Mulla't


El diumenge dia 11 de juliol, la Piscina Municipal de Collbató acollirà el Mulla’t per l’esclerosi múltiple, activitat impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple a molts municipis de Catalunya.


Durant tot el dia hi haurà una guardiola per a qui vulgui fer donacions per la Fundació i una mostra del marxandatge que es pot obtenir a través de la botiga virtual. La Fundació destina les donacions i la recaptació de la botiga als programes d'acompanyament a les persones amb esclerosi múltiple, així com a la neurorehabilitació, els programes de formació laboral i a la recerca en la millora de la qualitat de vida de les persones que la pateixen.


A les 12 h es realitzarà el conegut salt del Mulla’t en què les persones usuàries de la installació que vulguin podran saltar totes a la vegada a l’aigua. Com que l’aforament de la piscina gran està fixat en 48 persones per les restriccions sanitàries vigents, en cas de necessitar-se es farà més d’un torn per garantir la visibilització del suport a la campanya solidària mantenint la seguretat de l’activitat.


 L’esclerosi múltiple és una de les malalties neurològiques més comunes entre les persones joves d’entre 20 i 40 anys i la segona causa de discapacitat en els països desenvolupats.


Per a més informació podeu consultar la web del Mulla’t  o demanar-la a través de la bústia de correu electrònic clbt.esports@collbato.cat


PISCINES ACOLLIDES A LA CAMPANYA MULLA'T

COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR COIGES GLOBAL BUSINESS SIGLO XXI SL
Mapa Web Aviso legal Cookies Consejo editorial
AMIC CLABE