• Usuario

​Cervelló programa gairebé una trentena d’activitats per gaudir del juliol

L’Ajuntament de Cervelló i les entitats locals han organitzat tot un programa d’activitats lúdiques, culturals i esportives durant el mes de juliol que començaran demà dijous.


|

Cartell Viu el Juliol

@Ajuntament de Cervelló


L’Ajuntament de Cervelló i les entitats locals han organitzat tot un programa d’activitats lúdiques, culturals i esportives durant el mes de juliol que començaran demà dijous.


Amb l’objectiu de gaudir de l’estiu al municipi, “Viu el juliol a Cervelló” presenta un conjunt de propostes adreçades a tots els públics que se celebraran en les pròximes setmanes i culminaran amb la Festa Major del 30 de juliol al 3 d’agost.


El programa inclou el cicle “Explica’m un conte al poble” cada divendres de juliol, el “Cinema a la fresca” al parc de la Timba cada dijous i la resta dels concerts de música del Festiu d’estiu de Segle Nou a l’Església de Sant Esteve. En l’àmbit cultural, també s’ha organitzat un recital de poesia amb Xavier Barbeta el 22 de juliol i la 22a Plantada de Gegants del 25 de juliol al parc de la Timba.


També hi ha espai per a diferents exposicions, com la dedicada a la 2a República, la de l’aniversari del grup de teatre La Calaixera, la de l’artista local Gemma Nogueroles i la que s’ha installat a la Biblioteca sobre les Noies Puntaires de Cervelló fins al mes de setembre.


Pel que fa a les activitats esportives, hi ha previstes el Torneig de xuts a pals del Club de Rugby, el de 3x3 de bàsquet de l’MVP Bàsquet Cervelló i l’Eskalabirres a la pista poliesportiva.


Al juliol també tindran lloc dues festes relacionades amb els equipaments esportius: la inauguració de les noves pistes de petanca a la zona esportiva i la Festa de l’skate.


Música, cinema, exposicions, esports, cultura i diversió i tot sense sortir del nostre municipi.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE