• Usuario

Sant Feliu prohibeix fer foc fins l'octubre per les altes temperatures



Amb motiu de l'alt risc d'incendis forestals a causa de les elevades temperatures, l'Ajuntament ha publicat el ban anual de prevenció d'incendis 

|

Fuego

@EP


Amb motiu de l'alt risc d'incendis forestals a causa de les elevades temperatures, l'Ajuntament de Sant Feliu ha publicat el ban anual de prevenció d'incendis que estableix, entre altres mesures i restriccions, la prohibició d'encendre foc, de llençar llumins encesos o burilles de cigarretes, així com la prohibició de llençar escombraries, runa o restes industrials de qualsevol classe que puguin ser causa de l'inici d'un foc en tots els terrenys forestals del terme municipal, siguin o no poblats d'espècies arbòries, i també en la franja de 500 metres que els circumda


Tampoc no es permet llençar coets, petards, globus o artefactes de qualsevol classe que continguin foc, ni utilitzar bufadors o similars en obres realitzades en vies de comunicació que travessin terrenys forestals.


No està permesa tampoc, tret que es disposi d'autorització expressa del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat, la realització de treballs que generin restes vegetals. Alhora es prohibeix la circulació de vehicles a motor pels camins tancats amb cadenes dins la serra de Collserola, així com la circulació de bicicletes i cavalls pels camins de menys de tres metres d'amplada. A més, totes les persones amb propietats forestals han de tenir cura de mantenir les seves finques, que han d'estar netes de residus vegetals i de bracam, procedents de les seves tales d'arbres.


Aquestes mesures especials per extremar les precaucions seran vigents fins al 15 d'octubre de 2021. I fins al 15 de setembre de 2021 inclòs no es podran utilitzar les barbacoes existents a l'àrea de lleure de la finca La Salut.


Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE