• Usuario

El molinenc Esteve Crespo nou director de continguts a RTVE

El periodista molinenc Esteve Crespo de 57 anys ha estat proposat  com a director de continguts informatius de RTVE i el seu nomenament de Crespo ha estat aprovat per la majoria del consell d'administració de RTVE. 

|

ESTEVECRESPO

@RTVE


El periodista molinenc Esteve Crespo de 57 anys ha estat proposat  com a director de continguts informatius de RTVE i el seu nomenament de Crespo ha estat aprovat per la majoria del consell d'administració de RTVE. 


Fins ara era responsable dels Centres Territorials de la corporació després d'haver estat proposat per al càrrec pel president de la ràdio-televisió pública, José Manuel Pérez Tornero, segons fonts de Torrespaña .

No està sent fàcil l'elecció del substitut d'Enric Hernández, atès que les desavinences internes i les diferents sensibilitats polítiques que conviuen en el Consell d'RTVE han condicionat la cerca d'un responsable.

El nom de Crespo va sorgir després del nomenament fallit de Mamen del Turó, actual cap d'informatius de Ràdio Nacional d'Espanya (RNE) i la qual va ser proposada per Pérez Tornero per a encapçalar l'organigrama dels noticiaris d'RTVE el maig passat.

La seva designació no va ser possible a causa de les discrepàncies que van sorgir entre ella i el president de la corporació sobre el seu equip en Torrespaña. En concret, Del Turó volia com a número 2 a Miguel Ángel Sacaluga, cosa que Pérez Tornero no va acceptar. A la vista que la periodista no va voler negociar aquest punt, el màxim responsable d'RTVE va decidir buscar una altra candidata per a encapçalar els noticiaris.

LA TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL DE CRESPO


Esteve Crespo és natural de Molins de Rei, Barcelona, i va arribar a la corporació en 1990 per a coordinar, a Catalunya, la informació per a Radi 1, Radi 5 i Ràdio Exterior i la redacció dels informatius d'RNE Catalunya.

En 2005, va ser proposat com a responsable Política i Economia dels informatius de Sant Cugat i, en 2007, va aterrar a Madrid com a editor del TD2 i, després, del noticiari dels caps de setmana. En els últims anys, ha estat cap de Xarxes Socials a Catalunya (2014 - 2018) i subdirector dels Informatius Territorials.

En 2020 va ser proposat per a una butaca que estava cremant en aquest moment, com és el de director dels Centres Territorials d'RTVE. El 30 de juny, Cristina Ortiz va presentar la seva dimissió pels forts desacords mantinguts amb Enric Hernández. com a substitut es va proposar a Ignacio Miramón, però als deu dies també va deixar el lloc. Va ser llavors quan Esteve Crespo va arribar al càrrec.



Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE