• Usuario

​Sant Vicenç dels Horts tindrà una Oficina Local d'Habitatge en aquest 2021

El Ple municipal de Sant Vicenç dels Horts ha aprovat per unanimitat la creació d’una Oficina Local d’Habitatge pròpia aquest mateix any.

|

Habitatge

Habitatge.


El Ple municipal de Sant Vicenç dels Horts ha aprovat per unanimitat la creació d’una Oficina Local d’Habitatge pròpia aquest mateix any i el servei passarà a formar part directament de la xarxa de la Generalitat de Catalunya, de manera que l’Ajuntament disposarà d’una oficina pròpia amb més recursos en matèria d’habitatge.



La regidora d’Habitatge Social, Maria Peláez, explica que aquest conveni permet al consistori comptar amb “les eines necessàries per poder dur a terme aquestes millores i assessorar la ciutadania d'una manera més solvent". De moment, l’Oficina Local d’Habitatge incrementarà el personal amb un administratiu/va i un arquitecte/a. Peláez preveu entomar “nous projectes, com el cens d’habitatges buits de grans tenidors”.



Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE