• Usuario

A partir del 6 de juliol Sant Boi ofereix formació gratuïta sobre el Fons Europeus a entitats i empreses

Entitats i empreses tenen al seu abast un cicle de formacions sobre com accedir als fons europeus

|

Santboi34



L'Ajuntament de Sant Boi, amb el suport de la Diputació de Barcelona, organitza un conjunt d'accions formatives adreçades al conjunt del teixit econòmic i social de la ciutat per tal de facilitar una primera aproximació als recursos europeus. 


Per una banda, el Next Generation EU, un mecanisme d'estímul dirigit a impulsar un procés de recuperació, transformació i resiliència a Europa després de la crisi generada per la COVID19; i, de l'altra, el nou Marc Financer Plurianual 2021-2027.


La formació s'adreça a tots els actors del territori que vulguin iniciar-se en les oportunitats de finançament europees. El cicle s'iniciarà amb una primera sessió el 6 de juliol, i continuarà el 12 de juliol amb un diàleg entre agents de la ciutat que ja han participat anteriorment en projectes europeus. 


Continuarà a la tardor amb sessions temàtiques i específiques per a públics concrets, com empreses, comerços, indústria cultural, tercer sector, àmbit esportiu, sector de la salut i entitats juvenils.


Les formacions finalitzaran amb tallers pràctics que oferiran aspectes clau per a la preparació amb èxit de projectes europeus. Les sessions tenen com a objectiu reforçar les capacitats dels agents locals d'accedir als fons europeus: fonts d'informació per conèixer les convocatòries, eines per a la cerca de persones associades, recomanacions en la redacció de projectes, documentació necessària, despeses elegibles, construcció de pressupost, justificació, etc.


Incripcions a: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeiHHgI4be_BJ9kmXKU13BA-b_RBpdjqTa9woEuzFnCpb8hjg/viewform


MÉS INFORMACIÓ








Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE