• Usuario

La martorellenca Clàudia Sabaté afronta el seu darrer Campionat d’Espanya de Bàsquet

El Barça CBS ha quedat enquadrat al grup D i s’emparellarà amb el Movistar Estudiantes, l’Institutos de Compostela Xunta de Galicia i l’Unicaja Màlaga. 

|

Martorell2

@AjMartorell


El Barça CBS ha quedat enquadrat al grup D i s’emparellarà amb el Movistar Estudiantes, l’Institutos de Compostela Xunta de Galicia i l’Unicaja Màlaga. Els tres primers classificats dels grups A, B, C i D accediran als vuitens de final i també els primers dels grups E, F i G. A partir d’aquesta fase, els partits ja són eliminatoris i només els guanyadors seguiran vius en la lluita per les medalles.


La jugadora martorellenca del CBS Barça, Clàudia Sabaté, es prepara per al seu quart Campionat d’Espanya consecutiu i viatjarà a Huelva per tancar l’etapa júnior amb el conjunt blaugrana. Com a segones classificades, les de Toni Pallé acompanyaran la UE Mataró i el Basket Almeda a un estatal que es disputarà a partir de demà i fins el proper 30 de juny a quatre seus diferents.


Sabaté encara l’últim campionat estatal de la seva trajectòria en el bàquet base i en el qual ja ha aconseguit dues medalles: la primera va ser a Abndalusia, quan era cadet de primer any i vestia la samarreta del Basket Almeda. L’any següent, va viatjar a València amb el Femení Sant Adrià i també va embutxacar-se la medalla de plata i va tancar l’etapa cadet.



Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE