• Usuario

Sant Andreu de la Barca lliura la medalla d’or de la ciutat a Médicos sin Fronteras

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha lliurat avui la Medalla d’or de la Ciutat al president de Médicos sin Fronteras a Espanya, David Noguera.


|

Lliurament medalla
@Ajuntament Sant Andreu de la Barca


L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha lliurat avui la Medalla d’or de la Ciutat al president de Médicos sin Fronteras a Espanya, David Noguera.


L’Ajuntament va aprovar la concessió de la màxima distinció de la ciutat a l’entitat socio-humanitària al ple del mes d’abril amb la finalitat de reconèixer la seva collaboració per fer front als efectes dels pitjors moments de la pandèmia.


La Medalla d’or de la Ciutat és el màxim reconeixement amb el que Sant Andreu de la Barca distingeix persones i entitats que han demostrat mèrits extraordinaris en benefici de la ciutadania.


Médicos sin Fronteras va assessorar l’Ajuntament en l’habilitació de l’Hospital de Campanya que es va habilitar al poliesportiu l’11 i l’Hotel Medicalitzat.


Amb aquestes dues mesures, el consistori va provar de contenir l’extensió del virus i atendre la població afectada.


Els membres de l’ONG també van assessorar als responsables de centres d’atenció primària i de les residències de persones grans per contenir l’expansió de la covid-19 i millorar la seguretat dels residents i dels professionals.


L’alcalde de Sant Andreu de la Barca ha dit que “atorgant aquesta medalla, la ciutat reconeix l’ajut prestat en aquell moment per salvar vides humanes”.


La vostra dedicació, compromís i el vostre esforç és un exemple dignificador i representa l’esperança en l’ésser humà i ens fa reconciliar-nos amb els nostres valors personals i socials”, ha dit Llorca.


De la seva banda, el president de Médicos sin Fronteras ha destacat el “tsunami de solidaritat que es va viure” durant el pitjor moment de la crisi i s’ha mostrat esperançat en el desenvolupament de la pandèmia. 

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE