• Usuario

500 persones trepitgen la 1a edició de la Fira del Còmic i el Manga de Martorell

El Progrés a acollir dissabte la 1a edició de la Fira del Còmic i el Manga, a la qual hi han assistit més de 500 persones per comprar productes, fer tallers, o participar d’un colloqui sobre el manga i la seva evolució amb els autors Marc Bernabé, Oriol Estrada i Cristina Triana. 

|

El Progrés va acollir aquest dissabte la 1a edició de la Fira del Còmic i el Manga, a la qual hi han assistit més de 500 persones per comprar productes, fer tallers, o participar d’un col·loqui sobre el manga i la seva evolució amb els autors Marc Bernabé, Oriol Estrada i Cristina Triana. 


Manga2

@AjuntamentMartorell


L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i els regidors, Andreu González, Elisabeth Plaza, Albert Fernández, Rosa Cadenas i Gerard Mimó han visitat la fira, que ha tancat amb un col·loqui dins del teatre i un sorteig per aprofitar-lo a les botigues participants.


La fira ha estat organitzada a tres bandes per l’entitat d’El Progrés, l’establiment Còpies Martorell i Tot és possible Events & Music, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura.


A la pista jardí s’hi han establert diferents establiments de còmics, productes, roba i marxandatge relacionat amb els còmics, sèries, manga i anime on els compradors han pogut badar i fer compres durant tot el matí. A més, el pianista del grup Doctor Prats, Víctor Martínez, ha interpretat diferents temes de sèries i pellícules conegudes pel públic.



Martorellmanga1

@AjuntamentMartorell


Una de les botigues que hi ha estat present, l’única martorellenca, ha estat La Guarida del Friki, que ha posat a la venda els seus productes i que ha participat en la fira després d’un any, segons ha comentat la seva propietària, Montse Ruiz, molt dur. La martorellenca ha celebrat que se celebri una fira d’aquest tipus a Martorell i ha explicat que “és una empenta, ens han rebut molt bé”.




Els visitants han estat de totes les edats, tot i que el gruix han estat adolescents que, fins i tot, s’han vestit com personatges dels seus còmics preferits. Una de els compradores ha estat Raquel Guaita, que ha acompanyat la seva filla de sis anys en una fira on ha pogut comprar un còmic. Ella mateixa ha admès que ha trobat “molt interessant” la fira i creu que l’organització era bona.



1 de 19 

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE