• Usuario

Vallirana ha fet xerrades sobre sexualitat a joves de 3r d’ESO

Els dies 28 i 31 de maig es van fer unes xerrades sobre sexualitat adreçades a l’alumnat de 3r d’ESO de l’escola Dominiques Vallirana, sota l’organització de la Regidoria de Joventut.

|

Els dies 28 i 31 de maig es van fer unes xerrades sobre sexualitat adreçades a l’alumnat de 3r d’ESO de l’escola Dominiques Vallirana, sota l’organització de la Regidoria de Joventut.


Image004


Es va tractar la sexualitat sense tabús i des d’una perspectiva feminista, a través de dinàmiques participatives generant debat entre els i les joves per reflexionar sobre els mites i tabús que envolten la sexualitat. Tot en un espai de confiança on preguntar i parlar-ne obertament.


Es va analitzar de manera crítica del model de sexualitat en la societat actual i com hi influeix el gènere. Es va ampliar la mirada sobre la sexualitat, apropant-nos-hi des del plaer i la diversitat (de pràctiques, d’orientacions del desig, d'identitats de gènere...).


També es van resoldre dubtes sobre les infeccions de transmissió sexual i els mètodes anticonceptius i de prevenció d'ITS. Les xerrades van ser molt participatives i valorades molt positivament pels joves.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE