• Usuario

Torna ‘La Ruta del TRAM’ per impulsar els atractius turístics, culturals i gastronòmics del Baix Llobregat

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat i TRAM han posat en marxa, un any més, ‘La Ruta del TRAM’, ja consolidada en el territori, que convida a descobrir indrets rellevants, edificis emblemàtics i l’oferta gastronòmica a l’entorn del tramvia a la zona del Baix Llobregat. La Ruta ofereix, a més, descomptes per visitar aquests atractius turístics i culturals propers a la xarxa Trambaix (línies T1, T2 i T3).

|

Banner tram 1200x630

Els atractius del Baix Llobregat des del Trambaix


El Baix Llobregat atresora interessants centres museístics, arquitectura i patrimoni cultural. Per exemple, amb “La Ruta del Tram en família” es pot gaudir d’activitats per als més petits als Museus d’Esplugues - Can TinturéLa Rajoleta-, visitar el Museu de les Matemàtiques i fer un passeig en trenet pel parc Can Mercader de Cornellà de Llobregat.


Tram



També es pot descobrir l’obra modernista de Josep Maria Jujol i Gibert a Sant Joan Despí, que enguany estrena a més una experiència immersiva 360 graus; l’edifici Walden i el refugi antiaeri a Sant Just Desvern, el Palau Mercader a Cornellà de Llobregat, i el Palau Falguera i la ruta modernista a Sant Feliu de Llobregat. Experiències per a grans i petits a un tramvia de Barcelona.

I tot això, es complementa amb una bona proposta gastronòmica: la que ofereixen els mercats de pagès on comprar productes de l’horta, que es poden tastar als restaurants del Baix Llobregat.



Tram2



Mercats i establiments gastronòmics que ofereixen productes de proximitat i de km0, amb el segell Producte Fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat.


Per gaudir de l’experiència i dels descomptes especials és tan fàcil com accedir a www.rutadeltram.cat, activar les promocions i mostrar-les als establiments.





Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE