Torna ‘La Ruta del TRAM’ per impulsar els atractius turístics, culturals i gastronòmics del Baix Llobregat

|

Banner tram 1200x630

Els atractius del Baix Llobregat des del Trambaix


El Baix Llobregat atresora interessants centres museístics, arquitectura i patrimoni cultural. Per exemple, amb “La Ruta del Tram en família” es pot gaudir d’activitats per als més petits als Museus d’Esplugues - Can TinturéLa Rajoleta-, visitar el Museu de les Matemàtiques i fer un passeig en trenet pel parc Can Mercader de Cornellà de Llobregat.


TramTambé es pot descobrir l’obra modernista de Josep Maria Jujol i Gibert a Sant Joan Despí, que enguany estrena a més una experiència immersiva 360 graus; l’edifici Walden i el refugi antiaeri a Sant Just Desvern, el Palau Mercader a Cornellà de Llobregat, i el Palau Falguera i la ruta modernista a Sant Feliu de Llobregat. Experiències per a grans i petits a un tramvia de Barcelona.

I tot això, es complementa amb una bona proposta gastronòmica: la que ofereixen els mercats de pagès on comprar productes de l’horta, que es poden tastar als restaurants del Baix Llobregat.Tram2Mercats i establiments gastronòmics que ofereixen productes de proximitat i de km0, amb el segell Producte Fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat.


Per gaudir de l’experiència i dels descomptes especials és tan fàcil com accedir a www.rutadeltram.cat, activar les promocions i mostrar-les als establiments.

COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR COIGES GLOBAL BUSINESS SIGLO XXI SL
Mapa Web Aviso legal Cookies Consejo editorial
AMIC CLABE