• Usuario

Castelldefels té la millor platja per gaudir d’aquest estiu

A les platges del Baixador i Lluminetes de Castelldefels  onejarà de nou la Bandera Blava, el distintiu de qualitat mediambiental que certifica l'excel·lència en la qualitat de l'aigua . A més de les dues banderes blaves, la platja de Castelldefels té altres certificats que en confirmen la qualitat: Biosphere, Ecoplayas, «Q» de Qualitat, i ISO 9001.

|

6023 153

Vista de la platja de Castelldefels/ Turisme Castelldefels



A les platges del Baixador i Lluminetes de Castelldefels  onejarà de nou la Bandera Blava, el distintiu de qualitat mediambiental que certifica l'excel·lència en la qualitat de l'aigua . A més de les dues banderes blaves, la platja de Castelldefels té altres certificats que en confirmen la qualitat: Biosphere, Ecoplayas, «Q» de Qualitat, i ISO 9001.


Castelldefels ha revalidat la Bandera Blava per a les platges del Baixador i de Lluminetes. L'ensenya que en certifica la qualitat ambiental i de serveis onejarà aquest estiu a dos dels tres trams de què consta el litoral del municipi.



6023 236

El Passeig de la Platja de Castelldefels està ple de detalls/ Turisme Castelldefels


Aquest segell atorgat per l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor valora el compliment de paràmetres ambientals així com la qualitat de l'aigua, l'accessibilitat a la platja, la neteja, la sanitat, la seguretat, la informació ambiental que es dóna als usuaris o el respecte a la legislació.


La platja de Castelldefels compta a més amb quatre punts de mostreig de la qualitat de l'aigua que s’actualitza cada setmana amb l’ informació proporcionada per l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA).


UN MUNICIPI QUE APOSTA PER LA QUALITAT I LA SOSTENIBILITAT DELS SEUS SERVEIS TURÍSTICS



La bandera Ecoplayas reconeix aquells municipis i entitats supramunicipals que es distingeixen per la qualitat de les seves platges des del punt de vista ambiental, turístic i de sostenibilitat, principalment, en matèria d'equipaments i manteniment. Aquest 2021 el guardó, que reconeix la tasca que realitza l'Ajuntament en favor de la qualitat, arriba a la catorzena edició.


El març de 2017, la Diputació de Barcelona va donar a conèixer, amb el suport del Consorci de Turisme i del Consell Comarcal del Baix Llobregat, la implantació del Compromís Biosphere a les comarques de Barcelona i la seva metodologia de treball pròpia, basada en els manuals de bones practiques.


És per això que durant el 2017 es va iniciar un nou treball de millora amb el compromís per la sostenibilitat turística Biosphere, disposant d'eines metodològiques que tenien la base en el compromís de qualitat Sicted, però que el milloraven i l'actualitzaven, més alineats amb les actuals tendències dels consumidors turístics, més interessats en la sostenibilitat turística.



6023 327

Aquesta platja convida a gaudir del seu Passeig/ Turisme Castelldefels


La certificació Biosphere es recolza en estàndards basats en els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'ONU integrats en l'Agenda 2030, seguint les directrius i recomanacions emanades de la Carta Mundial de Turisme Sostenible +20 proclamada en la segona cimera mundial de Turisme Sostenible.



6023 503

Molta gent fa esport a l'aire lliure a la Platja de Castelldefels/ Turisme Castelldefels


El segell Biosphere, que també ha renovat la platja de Castelldefels, és una certificació fruit del suport de Nacions Unides a través de la primera Conferència Mundial de Turisme Sostenible. Aquest segell és una garantia per als turistes en matèria de gestió mediambiental, protecció del patrimoni cultural i defensa de les variables socioeconòmiques d'una empresa o destinació turístiques determinades. Castelldefels renova aquest distintiu des de 2018.


6023 527

Prop de la sorra és pot gaudir de moments inolvidables/ Turisme Castelldefels


A més, 11 empreses de Castelldefels  han estat distingides amb aquest segell que reconeix el compromís per la sostenibilitat turística, corroborant així la forta aposta del municipi per garantir la qualitat i la sostenibilitat dels seus serveis turístics.


Bandera

La bandera blava ondeja a la Platja / @EP


En total, A més de la platja i l'Oficina de Turisme que el renoven, són 11 empreses les que han obtingut el segell aquest 2021, de les quals quatre l'han rebut per primera vegada. D'altra banda, set empreses el renoven, segons va concloure la Taula de Sostenibilitat Turística del Baix Llobregat i l’Institut de Turisme Responsable.



Planol

Plànol que abarca tot l'espai de platja a Castelldefels / GoogleMaps


Les empreses de Castelldefels que per primera vegada reben la distinció són Chelor Grupo Norisma i els chiringuitos Dolce Vita, Ibiza i Iguana. D'altra banda, renoven distintiu la Platja de Castelldefels i l'Oficina de Turisme i, com a empreses, Aparhotel Solifemar, el restaurant CBC Casanova Beach Club, i els chiringuitos Carita Morena, Ananda, Ancla, Chalito i Tibu-Ron.


Platja34


Més informació: https://platjadecastelldefels.org/

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE