• Usuario

Una empresa de Cornellà comença a imprimir etiquetes metàl·liques sostenibles

Amb una inversió de 200.000 euros, permet imprimir etiquetes amb efectes metàllics per a productes de cosmètica i begudes

|

Germark, fabricant líder d'etiquetes, s'ha convertit en la primera empresa del sector a Espanya en instal·lar una unitat d'impressió de metal·lització per a etiquetes sostenibles.


Etiqueta32

@Germark



La instal·lació realitzada a la planta de Cornellà de Llobregat, ha suposat una inversió de 200.000 euros i permetrà aquesta empresa d'arts gràfiques col·locar-se al capdavant del sector al sud d'Europa en la producció d'etiquetes amb efectes metàllics, destinades a sectors com begudes o cosmètica, amb una important reducció dels residus i emissions de CO2.


La nova unitat d'impressió es basa en la nova tecnologia EcoLeaf. Desenvolupada a Alemanya per ACTEGA Metall Print, EcoLeaf redueix notablement la quantitat de materials, residus, costos i temps de producció que requereix la impressió d'efectes metallitzats en comparació amb les tecnologies actuals, basades en l'ús de làmines d'estampació en fred o calent.


A diferència d'aquestes tecnologies, EcoLeaf fa servir només la quantitat precisa de metall necessària per crear la imatge metàllica. Això permet millorar la sostenibilitat de les etiquetes i reduir fins a cinc vegades les emissions de CO2 durant el procés de producció, així com els grans volums de residus que genera la impressió tradicional mitjançant làmines d'estampació. 



En el cas de Germark, la nova tecnologia generarà un estalvi estimat de més de 12.000 kg de CO2 a l'any la qual cosa reforça el seu compromís mediambiental.


A més, EcoLeaf permet produir etiquetes amb efectes decoratius en una àmplia gamma de colors metàl·lics, que milloren l'atractiu dels envasos i són altament demandades en sectors com les begudes o els cosmètics.


Germark, que compta amb una plantilla de 120 treballadors, es dedica al disseny, fabricació i comercialització d'etiquetes, sistemes d'etiquetatge i sistemes de codificació en la seva planta situada a Cornellà de Llobregat.


Etiquetas


L'aposta per la innovació realitzada en els darrers anys ha fet possible que hagi estat la primera companyia del sector a Espanya que ha guanyat un dels prestigiosos World Label Awards, que concedeix la World Label Association, per a una etiqueta per al sector de la cosmètica.



Germark, empresa familiar fundada el 1958 a Cornellà de Llobregat, és el fabricant líder d'etiquetes a Espanya gràcies a la seva aposta per la qualitat i la innovació. Amb una plantilla de més de 120 empleats, disposa de diverses oficines comercials a Espanya i oficines de representació en més d'una vintena de països al món, a on exporta una tercera part de la seva producció. És l'única empresa espanyola que posseeix la certificació de qualitat sanitària BRC Global Standard for Packaging High Hygiene Audit One, juntament amb les certificacions ISO 9001 i ISO 14000.


Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE