• Usuario

Sant Just aprova subvencions per a la contractació de persones aturades i per a l'emprenedoria

Sant Just d'Esvern ha aprovat per unanimitat els dos punts referits a les línies d'ajuts per a la contractació de persones aturades i per a donar suport a les empreses.

|


Els miralls sant just torreblanca zona ajuntament

Ajuntament de Sant Just d'Esvern.


Sant Just d'Esvern ha aprovat per unanimitat en el seu Ple els dos punts referits a les línies d'ajuts per a la contractació de persones aturades i per a donar suport a les empreses. 


El programa d'ajuts per a la contractació de persones aturades té per objecte regular l’atorgament de subvencions a empreses, persones treballadores autònomes i altres persones jurídiques que desenvolupin la seva activitat a la comarca i que contractin a persones aturades de Sant Just Desvern. 


La finalitat d'aquestes subvencions és el foment de l'ocupació estable i la millora de l'ocupació de les persones en situació d’atur, especialment dels collectius més desfavorits per la seva inserció laboral. Les subvencions seran de 1.800 € per contractes amb una durada mínima de 6 mesos i a jornada completa. Tanmateix, l’import de la subvenció podrà incrementar-se en 250€ per cada persona contractada que pertanyi a cada un dels següents collectius:


  • Persones majors de 55 anys
  • Persones menors de 35 anys
  • Persones amb discapacitat acreditada del 33% o més
  • Persones amb diagnòstic de salut mental




Per altra banda el programa de suport a les empreses es destina a persones aturades o no aturades que s'incorporen al món laboral com a autònomes individuals o autònomes integrades en una societat mercantil de nova creació, i les persones treballadores autònomes que reprenguin la seva activitat després d’haver-la cessat en motius de la COVID-19.


Les despeses que es podran subvencionar seran: notarials (escriptures, constitució de societats...), despeses inicials lligades al lloguer d’espais; despeses lligades a mesures per palliar les afectacions de la COVID-19, maquinària, equips informàtics, installacions i obres i la implantació de comerç electrònic, entre d'altres.


Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE