​Els Mossos controlen l'accés als Espais Naturals del Delta del Llobregat

|

Els objectius d'aquest dispositiu són per una banda, vetllar per la fluïdesa en els accessos i garantir la seguretat en l'accés al medi natural per part de la ciutadania.DeltamossosAgents dels Mossos d'Esquadra de la Unitat Regional de Medi Ambient de la Regió Policial Metropolitana Sud van realitzar, el dissabte 22 de maig un dispositiu especial d'accés als Espais Naturals del Delta del Llobregat.


El delta del Llobregat és el segon delta en extensió de Catalunya i conserva un dels aiguamolls més importants del país. La varietat d'hàbitats presents d'interès europeu i la riquesa faunística i botànica han fet que el Consell de les Comunitats Europees hagi declarat ZEPA (Zona d'Especial Protecció per a les Aus) més de 900 hectàrees, que estan protegides com a Xarxa Natura 2000, i d'aquestes, prop de 500 hectàrees són Reserva Natural Parcial.


Els Mossos d'Esquadra van realitzar diferents punts de control als accessos als Espais Naturals del Delta del Llobregat, el dissabte 22 de maig i es continuaran duent a terme en l'actual marc normatiu.


Els objectius d'aquest dispositiu són per una banda vetllar per la fluïdesa en els accessos i garantir la seguretat en l'accés al medi natural per part de la ciutadania.

COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR COIGES GLOBAL BUSINESS SIGLO XXI SL
Mapa Web Aviso legal Cookies Consejo editorial