• Usuario

El PSC del Baix vol que no se suprimeixin les línies de P3 a Sant Feliu i Martorell

Els i les socialistes del Baix Llobregat han fet públic un comunicat en que consideren, tal com recull la proposta de resolució registrada al Parlament, que aquests tancaments són un atac directe a l’oferta de places públiques d’ambdós municipis

|

El PSC comarcal va registrar divendres al Parlament de Catalunya una proposta de resolució que demana al govern català que no suprimeixi cap línia de P3 a l’Escola Nadal de Sant Feliu de Llobregat ni a les escoles Juan Ramon Jiménez i Vicente Aleixandre de Martorell, de cara al proper curs escolar 2021-2022.



Col·legi, escola, primària, infantil, nen, nena, nens, menjador escolar

@EP


La iniciativa també demana que en aquestes localitats es redueixin les ràtios i es faci una distribució equilibrada de l’alumnat, amb l’objectiu de garantir el manteniment dels docents i personal educatiu i preservar així una educació de qualitat.


Aquesta proposta  arriba després que el Departament d’Educació hagi informat que té la intenció de tancar una línia de P3 als tres centres educatius degut a una baixada de la matriculació prevista per al proper curs escolar.


En opinió dels socialistes del Baix Llobregat  aquests tancaments “són un atac directe” a l’oferta de places públiques de Sant Feliu de Llobregat i de Martorell.


Aquesta PR parlamentària se suma a la presentada per els i les comuns el passat dijous 20 de maig, demanant també el manteniment del P3 a l’escola Nadal de Sant Feliu de Llobregat.


El text d’En Comú Podem (ECP) defensa que cal una “aposta clara per una distribució escolar més equitativa, ajustant l’oferta i minorant les ràtios abans de l’oferta, evitant així el tancament de línies”, i reclama que hi hagi “un estudi acurat i un treball conjunt entre la Conselleria d’Educació i l’administració local, elaborant estratègies conjuntes davant la possible davallada d’alumnat i les seves conseqüències”.


ECP dóna així veu a la demanda del propi Ajuntament de Sant Feliu, que el proper dijous dia 27 de maig, presentarà una moció de Junta de Portaveus -amb el consens de tots els grups- en uns termes molt similars, al Ple municipal.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE