• Usuario

Coneix els guardonats al Sant Boi Talent 2021

A Sant Boi de Llobregat ha tingut lloc la gala final de Sant Boi Talent 2021. La iniciativa, en marxa des de 2018, en què participa l'Ajuntament del municipi en collaboració amb institucions educatives i empreses privades, té com a objectiu fomentar entre els joves l'esperit emprenedor, detectar talents empresarials i ajudar a tirar endavant projectes que aportin valor al territori. 

|

A Sant Boi de Llobregat ha tingut lloc la gala final de Sant Boi Talent 2021. La iniciativa, en marxa des de 2018, en què participa l'Ajuntament del municipi en col·laboració amb institucions educatives i empreses privades, té com a objectiu fomentar entre els joves l'esperit emprenedor, detectar talents empresarials i ajudar a tirar endavant projectes que aportin valor al territori. En aquesta tercera edició s'han presentat 84 projectes dels quals 12 han estat seleccionats per a la final.

Els talents premiats han sigut en primer lloc Gina Zarza i Mario Franco amb el seu projecte "Casa l'avi per a joves", mentoritzat per Antonio Valero (BMW). Aquest projecte ofereix "una única solució a dos problemes reals: el sentiment de solitud de la gent gran que viu sola amb la falta de recursos econòmics dels joves a l'hora d'emancipar-se", ja que el projecte consisteix en una plataforma mòbil que pretén connectar a persones grans amb habitacions lliures a casa seva i joves amb poques possibilitats d'emancipar-se. D'aquesta manera els més joves i els més grans podrien tornar a comunicar-se i ajudar-se entre sí. 


20210525 110433 HDR

@AjuntamentSantBoi


Després de guanyar el premi tan la Gina i com en Mario faran un viatge de cinc dies per les principals capitals europees, Brussel·les, París i Berlín, on tindran una ajustada agenda de visites a empreses com Facebook o Microsoft.


Els guanyadors del segon premi han estat Aintzane Lara i Victoria Durán, amb el projecte HelpMemOx, mentoritzat per Emma Tomàs (Promerca) que proposa una solució per a persones amb demencia o alzheimer. La proposta pretén ser un album digital amb capacitat per parlar i interactuar amb el pacient per recordar-li tant aspectes de la seva vida diaria com records passats.


El segon projecte guardonat amb el segon premi és obra de Claudia Ramos i Marc Ruiz, amb el projecte EqualJobs, mentoritzat per Paula Barcenau (Mailmark), un portal de recerca de feina adaptat per a persones amb diversitats físiques i psiquiques que es proposa igualar i normalitazar el procès de recerca laboral entre aquests col·lectius.


El tercer premi se l'han endut Lucía Vizuete i Anna Gaona amb el projecte The New Mask, mentoritzat per David Cívit (Agesem). Un projecte de mascaretes intel·ligents, amb indicador de color per a que l'usuari s'apiga quan ha perdut la seva eficàcia.


El segon tercer premi el presenten Carlota Badosa i Erika Garcia amb el projecte YUD, mentoritzat per Guillem Casòliva (Naeko Logistics), una app mòbil que mitjançant la lectura de codis QR permet organitzar el dia a dia dels alumnes a l'escola, doncs ja no hauràn de pensar en quins llibres han de portar a l'escola ni estar pendents de l'horari escolar. 


Finalment el tercer tercer premi de Nerea Guerrero i Regina Moreno amb el projecte Live Easily, mentoritzat per Felipe Barrios (Carhaus), que proposen fabricar un dispositiu lleuger que ajudi a inmovilitzar els moviments i reduir els efectes del Parkinson per a que els pacients puguin dur una vida el més normal possible.




Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE