Dimarts els trens de rodalies prestaràn el 75% del servei als dos torns de vages

|

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i el Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana han establert el dispositiu de serveis mínims de Renfe per a les aturades parcials convocades pels sindicats CC.OO. i UGT el dia 25 de maig entre les 07.00 i les 10.00 hores i entre les 16.00 i 19.00.Rodalies renfe cataluna 1


@EP


L’ordre del Departament de Treball estableix que Rodalies de Catalunya, és a dir, trens de rodalia i trens regionals, prestarà el seu servei en un 75% de la seva oferta.


Els clients poden consultar aquesta informació a la pàgina web www.rodaliesdecatalunya.cat, telf. 900 41 00 41 i compte @rodalies.


Per la seva part, la mobilitat dels viatgers dels trens de Llarga Distància Convencional i Alta Velocitat que circulen a Catalunya s’assegurarà amb un servei del 77%. Pel que fa sls serveis Avant el serveis essencials són del 60%. A efectes pràctics l’afectació serà d'onze trens.


Els viatgers amb bitllets adquirits amb antelació pels serveis afectats per la vaga poden sol·licitar el seu canvi o reemborsament sense cap cost addicional a estacions i agències de viatge. Els usuaris poden obtenir informació detallada al telèfon 912 320 320 i al web www.renfe.com.

COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR COIGES GLOBAL BUSINESS SIGLO XXI SL
Mapa Web Aviso legal Cookies Consejo editorial