• Usuario

Cervelló celebrarà el 4º Festival Cinema Natura del 27 al 30 de maig

La 4a edició del Festival Cinema Natura de Cervelló se celebraràentre els dies 27 i 30 de maig al Centre Cívic l’Ateneu.

|

Cervellu00f3

Ajuntament de Cervelló


La 4a edició del Festival Cinema Natura de Cervelló se celebrarà entre els dies 27 i 30 de maig al Centre Cívic l’Ateneu.


El Festival Cinema Natura de Cervelló de 2021 tindrà el lema "El verd és viu" i el seu objectiu serà aprendre a cuidar i respectar el medi ambient i el patrimoni que ens envolta mitjançant el setè art i donant cabuda a qualsevol gènere.


Qui acudeixi al festival podrà veure pel·licules i curtmetratges variats. A la secció local participaran els curts rodats a Cervelló i les peces presentades al concurs Mòbils Films amb històries d’entre 1 i 4 minuts de durada que mostren la natura o el patrimoni de Cervelló i que s’han enregistrat amb el mòbil o la tauleta tàctil. 


Aquell qui vulgui pot enviar les seves peces a roc.checa@gmail.comTotes les que arribin al mail es visualitzaran el dia 27 de maig i les premiades guanyaran un telèfon mòbil i el trofeu del Festival de Cinema Natura de Cervelló. 


El divendres 28 de maig es farà el passi dels curts internacionals de ficció i documentals i dissabte 29 serà el torn dels curts internacionals d’animació. Diumenge a la tarda es farà el lliurament de premis durant la gala de cloenda i per aquesta raò es comptarà amb un jurat format per diversos professionals del sector. L’entrada al Festival és gratuïta i oberta a tothom.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE