• Usuario

Nova Guia d'ajudes socials 2021 de l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts

S’hi recullen les principals convocatòries amb tota la informació necessària per sollicitar els ajuts: descripció, terminis i com fer els tràmits.

|

Svh ajudessocials online 1

Cartell Ajudes Socials Sant Vicenç dels Horts. @Aj. Sant Vicenç dels Horts


S’hi recullen les principals convocatòries amb tota la informació necessària per sollicitar els ajuts: descripció, terminis i com fer els tràmits.



L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts resumeix en aquesta publicació totes les subvencions municipals que hi ha a disposició de la ciutadania de diversos àmbits, com per exemple ajuts a l’escolaritat o per a activitats extraescolars, per al lloguer, per pagar la factura de l’aigua, per a la continuïtat educativa postobligatòria, al pagament de tributs o a la rehabilitació d’habitatges, entre d’altres.


L’alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Miguel Comino , ha afirmat que “ enguany el consistori ha fet un esforç especialment gran per prioritzar el suport a qui més ho necessita i fomentar la igualtat d’oportunitats ”. El batlle també ha animat a que aquesta guia arribi a totes les famílies vicentines i ha afegit que “ en els moments més complicats, el govern municipal sempre serà al costat dels veïns i veïnes ”.


A continuació, us facilitem l’accés d’aquelles ajudes que ja tenen obert el termini de sollicitud:





Podeu consultar totes les ajudes en la Guia d'ajudes socials 2021



Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE