L'Hospitalet Atletisme viatja a Castelló perparticipar en la 2a jornada de Divisió d'Honor

|

OP.B Advengers L'H   format 15x15

El Cartell promocional de L’Hospitalet Atletisme de cara a la propera jornada a Castelló. 


L’Hospitalet Atletisme disputa aquest  dissabte a la tarda i el diumenge al matí la segona jornada del Campionat d’Espanya de Clubs Divisió D’Honor (Liga Joma i Liga Iberdrola). El sorteig ha propiciat que els dos conjunts viatgin a Castelló de la Plana. S’enfrontaran al Playas de Castelló, Grupo Empleo Pamplona i Unicaja Jaén l’equip masculí i al mateix Playas, Ria Ferrol i Cuevas de Nerja l’equip femení.


Ambdós conjunts arriben a la cita amb tot el seu arsenal. L’equip femení recupera a Victòria Sauleda, Anna Obradors i Olga Morraja de cara a la gran cita, sense baixes destacades. Els nois, de la seva banda, competiran amb el mateix equip de la primera jornada, amb la incorporació de Juan Carlos Gallego, de Javelina, recuperat d’una lesió, i d’Isaac Segura.


L’equip masculí sortirà a 8:30h del dissabte amb Bus direcció Castelló, per disputar la jornada a la tarda. L’equip femení, en canvi, sortirà a primera hora de la tarda i farà nit a la ciutat castellonenca, per competir diumenge al matí.


Recordem que ambdós conjunts van acabar quarts durant la primera jornada. Acabar més amunt serà molt important de cara a tenir opcions clares de salvació a la jornada final.

COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR COIGES GLOBAL BUSINESS SIGLO XXI SL
Mapa Web Aviso legal Cookies Consejo editorial
AMIC CLABE